Masovna tuča mladih fudbalera Srbije i Engleske

Masovna tuča mladih fudbalera Srbije i Engleske

Fudbal -
Mladi reprezentativci Srbije (1990. i mlađi) nisu uspeli da nadoknade zaostatak od jednog gola iz Engleske

KRUŠEVAC - Mlada reprezentacija Srbije nije uspela da nadoknadi poraz od 0:1 iz Engleske u Kruševcu, u revanš meču baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo. "Orlići" Aleksandra Jankovića poraženi su golom Vikama u 94. miutu, ali i da je ostalo 0:0 ne bi prošli dalje.

Po završetku meča viđene su nemile scene na stadionu u Kruševcu. igrači i članovi stručnih štabova obe reprezentacije potukli su se na terenu. Crvene kartone dobili su Medojević i Rouz, ali sva je prilika da će naknadno još neki igrači zaraditi kazne.

Opšta tuča je trajala nekoliko minuta, viđeno je dosta udaranja i guranja igrača i trenera obe ekipe, a konflikt je nastavljen i u tunelu.

http://www.youtube.com/watch?v=8-eQeCqx4Xk
http://www.youtube.com/watch?v=9ZZY9U1CdDs

Stadion: Mladost, KruševacGledalaca: 10.000Sudija: Husein Goček (Turska)

Strelac: Vikam u 94.

SRBIJA: Aleksić - Gudelj, Kosanović, Medojević (K), Rodić - Lazović (Malbašić od 59.), Milivojević, Čaušić, Ninković (Saša Marković od 74.) - Kojić (Depotović od 59.), Mudrinski.ENGLESKA: Batlend - Smit, Rouz, Lov, Kolker - Zaha (Sterling od 76.), Henderson (K), Douson, Ins, Delfuneso (Vikam od 87.) - Sordel (Lis od 61.).

TOK MEČA

Incidenti na terenu po završetku meča. Igrači su se međusobno potukli, tuku se i članovi stručnog štaba. Crvene kartone su zaradili Medojević i Rouz.94. minut - Vikam donosi Englezima pobedu u poslednjim sekundama meča. Svi igrači Srbije, pa i golman Aleksić našli su se u šesnaestercu Engleske, što su gosti iskoristili i iz kontre 3 na 1 postigli pogodak.90. minut - Vikam ulazi u šesnaesterac, ali iskosa sa desne strane šalje loptu preko tribine u komšiluk.88. minut - Medojević dobija žuti karton zbog prigovora. Englezi otežu sa izvođenjem prekida, a igrači Srbije se s pravom bune.87. minut - Treća izmena u Engleskoj. Izlazi Delfuneso, ulazi Vikam. Sve se dešava u trenutku kada Englezi imaju korner koji je iznudio Sterling posle solo prodora.83. minut - Peti žuti karton za Engleze, zaradio ga je Delfuneso zbog oštrog starta. U akciji koja je prethodila karton žute boje je zaradio i Gudelj, drugi za Srbiju.78. minut - Sedmi korner za Srbiju posle polukontre Markovića i Malbašića. Opet bez problema po golmana gostiju. jalova inicijativa Srbije.76. minut - Nova izmena u Engleskoj, umesto Zahe u igri je fudbaler Liverpula Sterling.74. minut - Poslednja izmena u reprezentaciji Srbije. Umesto Ninkovića u igri je Saša Marković.67. minut - Kosanović je opalio bombu sa oko 40 metara, lopta odlazi tik iznad prečke.63. minut - Sjajna akcija Srbije zaustavljena je zbog ofsajda, Malbašić je bio u situaciji da izađe oči u oči za golmanom gostiju.61. minut - Vreme je za prvu izmenu u reprezentaciji Engleske. Selektor Pirs izvodi iz igre Sordela a uvodi Lisa, defanzivca Lidsa. Englezi pojačavaju defanzivu.59. minut - Dvostruka izmena u Srbiji, izlaze Lazović i Kojić a u igri su Malbašić i Despotović. Malbašić će pokrivati desno krilo, dok će Despotović u špic napada.58. minut - Ninković dobija novi korner posle šuta sa oko 20 metara.52. minut - Žestok pritisak Srbije, Ninković iskosa sa leve strane šutira u gol Engleza, Batlend izbija u korner. Novi korner, ukupno šesti za Srbiju, no bez većih opasnosti po gol Engleza.50. minut - Odlična kombinacija igrača Srbije, Smit je prinuđen da faulira Kojića. Treći žuti karton za Engleze, zanimljivo sva tri zbog prekršaja nad Kojićem.48. minut - Prvi pokušaj Srbije, Čaušić pokušava, ali neprecizno.46. minut - Bez izmena u oba sastava. Prva prilika u drugom poluvremenu za Engleze, novi centaršut u šesnaesterac Srbije, ali Douson ne uspeva da zahvati loptu glavom kako je želeo.

2. POLUVREME

Kraj 1. poluvremena. Engleska je imala dve fantastične prilike, Srbija nekoliko poluprilika i šuteva na gol.44. minut - Prvi žuti karton za Srbiju. Zaradio ga je napadač Rada Kojić, zbog nesmotrenog starta nad Rouzom.41. minut - Period snažnog pritiska Srbije. Lazović je ušao u šesnaesterac, ali potom dao sebi dugačak pas. U nastavku akcije Srbija je izborila korner. Lazović centrira, Kosanović iz poluvoleja sa oko 15 metara šalje lopti iznad prečke.36. minut - Solidan pokušaj Kojića sa oko 20 metara. Loptu mu je prethodno spustio Ninković. Korner za Srbiju, Englezi otklanjaju opasnost.34. minut - Ninković šutira sa oko 30 metara, ali neprecizno. 33. minut - Nova opasnos po gol Srbije, ali ovog puta Aleksić dobro interveniše posle centaršuta Insa.30. minut - Novi žuti karton za Engleze, dobija ga Kolker. Defanzivan Totenhema oborio je Kojića, koji je bio u prodoru. Lazović šutira jednom, pa drugi put, ali neprecizno.28. minut - Akcija Zvezdinog tandema Mudrinski - Lazović, ovaj drugi šutira sa ivice šesnaesterca, ali je golman Batlend siguran. 27. minut - Bek engleske reprezentacije Rouz dobija prvi žuti karton na meču.24. minut - Kakav kiks golmana Aleksića. Poleteo je u prazno, ali je Srbija ponovo imala sreće jer je Douson promašio prazan gol.23. minut - Najveća prilika za Srbiju. Lazović je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara, engleski defanzivci su glavom prebacili loptu do Kosanovića koji je spustio Ninkoviću, ali mladi fudbaler Srbije šutira pored gola sa 12-13 metara.20. minut - Novi slobodnjak za goste, iskosa sa desne strane sa oko 25 metara. Ins centrira, ali Rodić dobro interveniše.19. minut - Greška Engleza na sredini terena, Milivojević posle dodavanja Gudelja šutira, ali slabo.16. minut - Prva ozbiljnije izgrađena akcija Srbije. Gudelj je poslao dugu loptu na desnu stranu ka Kojiću, ovaj zavrnuo ka sredini, na nju naleteo Ninković, ali je slabo šutirao u okvir gola. 12. minut - Korner za goste, izvodi ga Ins, ali dobra intervencija odbrane Srbije.11. minut - Slobodan udarac za goste sa oko 30 metara iskosa sa desne strane. Odbrana interveniše i šalje loptu u korner.10. minut - Englezi imaju više od igre na startu meča. Srbija još uvek nije izvela opasniju akciju.4. minut - Velika šansa za Engleze, Sordel je pogodio stativu! Napadač Engelske je lepo prošao pored Medojevića, ali je lopta tom prilikom zakačila nekog od defanzivaca Srbije, dovoljno da pogodi okvir gola. 2. minut - Prvi korner za Srbiju, stvorila se gužva u kaznenom prostoru Engleza, ali nije bilo opasnosti po gol Batlenda. 1. minut - Srbija igra u crvenoj opremi i u prvom poluvremenu napada ka južnoj strani stadiona u Kruševcu. Lepa atmosfera na tribinama, oko 10.000 gledalaca napunilo je stadion "Mladost".

1. POLUVREME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track