SA LICA MESTA, NEMANJA RNIĆ ZA KURIR: Austrija je u šoku, ovo joj se NIKADA PRE NIJE DEŠAVALO! Specijalci su blokirali Beč!
Foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA, Starsport

NAPAD U BEČU

SA LICA MESTA, NEMANJA RNIĆ ZA KURIR: Austrija je u šoku, ovo joj se NIKADA PRE NIJE DEŠAVALO! Specijalci su blokirali Beč!

Fudbal -

Kakva je trenutno situacija u Austriji posle terorističkih napada u Beču, sa lica mesta, čuli smo od Nemanje Rnića, srpskog fudbalera, koji nosi dres tamošnjeg bundesligaša Volfzbergera.

- Generalno svi su u šoku nakon svega što se desilo u ponedeljak veče, pogotovo što u proslosti Austrija nije bila zemlja na čijoj su se teritoriji dešavali slični incidenti - počeo je Rnić priču za Kurir.

foto: Starsport©

Prestonica Austrije od ponedeljka nije više ista.

- Sve policijske i specijalne jedinice su u stanju pripravnosti, širi centar Beča je blokiran.

Poruka na kraju razgovora bila je više nego jasna:

- Pojavljivali su se razni video snimci na internetu i svi ti događaji su za svaku osudu. Ja nisam upoznat detaljno, zbog čega se sve to odigralo, ali ovim putem bih pruzio podršku svim ljudima pogođenim ovim napadu koji se desio - zaključio je Rnić.

foto: Starsport©

Legenda kluba, sa 36 godini igra na top nivou

Nemanja Rnić napunio je nedavno 36 godina, a i dalje igra na vrhunskom nivou. Baš kao i njegova ekipa Volzbergera koja je prošle nedelje pregazila Fejnord na gostovanju u meču 2. kola Lige Evrope (4:1).

Nemanja je za Volfzberger ukupno upisao čak 196 utakmica i postigao tri gola.

Kurir sport / M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track