(VIDEO) UDARAJU I PALE BAKLJE: Pogledajte kako navijači Bešiktaša divljaju u autobusu GSP!

Turci napravili problem

(VIDEO) UDARAJU I PALE BAKLJE: Pogledajte kako navijači Bešiktaša divljaju u autobusu GSP!

Fudbal -
Policijska brigada je uspela da smiri situaciju i sprovede navijače na severnu tribinu stadiona. Privedena dvojica turskih navijača

Navijači Bešiktaša napravili su veliki haos prilikom odlaska na stadion Partizana, pa je morala da interveniše i Policijska brigada. Turci su prilikom sprovođenja lupali po autobusima gradskog prevoza kojim su ih transportovali iz hotela u "Humsku".

Brigada je uspela da smiri situaciju i sprovede navijače na severnu tribinu stadiona, koja je otvorena samo za goste iz Turske. Dva gostujuća navijača su privedena zbog razbijanja autobusa.Devetnaest turskih navijača fudbalskog kluba Bešiktaš "dovedeno je u prostorije" Policijske uprave Beograd, potvrđeno je večeras u MUP-u. Od njih 19, petnaest je dovedeno zbog paljenja pirotehnike, a četvorica zbog remećenja javnog reda i mira. Dvojica turskih navijača dovedeni su zbog tuče, a dvojica, jer su razbili staklo u autobusu GSP.

Fanovi Bešiktaša počeli su sa pravljenjem haosa još u hotelu, kada su napravili bakljadu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nisu ranije dozvolili navijačima Bešiktaša da napuste hotel gde su smešteni i da krenu ka stadionu Partizana.

http://www.youtube.com/watch?v=eSEyLZzetHc

Tokom dana nije bilo jasno da li će se meč održati pošto je teren na stadionu u Humskoj bio potopljen. Iz bezbednosnih razloga, zbog mogućnosti da se meč odloži, Turci su bili zadržanii u hotelu. Konačna odluka o održavanju meča donela je i odluku da se navijači Bešiktaša puste na stadion. Bešiktaš je na kraju pobedio 4:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track