UMALO LINČ FUDBALERA ZVEZDE: Grobari krenuli ka crveno-belima, igrači Partizana sprečili tuču
Foto: Printskrin

Veliki incidenti

UMALO LINČ FUDBALERA ZVEZDE: Grobari krenuli ka crveno-belima, igrači Partizana sprečili tuču

Fudbal -
U poslednjem trenutku pojavili su se fudbaleri Partizana i postavili se između svojih navijača i kolega iz Crvene zvezde. Zahvaljujući tome izbegnuti su veći sukobi

Po završetku 147. večitog derbija došlo je neprijatne situacije na parkingu ispod južne tribine stadiona Partizana. Navijači crno-belih došli su do autobusa gostujuće ekipe, ali su veći incident sprečili fudbaleri Partizana.

"Grobari" su pokušali da sruše zaštitnu ogradu koja deli navijače koji izlaze sa južne tribine i parkinga gde je bio parkiran autobus crveno-belih.

Žandarmerija i redari pokušali su da oteraju navijače, ali je dodatne tenzije izazvao jedan pripadnik redarske službe koji je fudbaleru Crvene zvezde Milošu Bosančiću, koji je nekada igrao za crno-bele, dobacio da navija za Partizan.

Kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović udario je nogom pripadnika redarske službe, a to je žestoko iznerviralo navijače crno-belih koji su prišli sasvim blizu igračima.

U tom trenutku pojavili su se fudbaleri Partizana i postavili se između svojih navijača i kolega iz Crvene zvezde. Zahvaljujući tome izbegnuti su veći sukobi.

http://www.youtube.com/watch?v=aEV3ZbAYTdE
http://www.youtube.com/watch?v=iIz2CwX0G9U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track