NIKOLIĆ PRED DUEL SA VOJVODINOM: Partizan nije favorit jer ih u derbiju nema
Foto: Partizan.rs

Trener Partizana najavljuje težak meč

NIKOLIĆ PRED DUEL SA VOJVODINOM: Partizan nije favorit jer ih u derbiju nema

Fudbal -
Partizan će u nedelju dočekati Vojvodinu u 11. kolu Super lige. Dve ekipe imaju po 25 bodova i dele prvo mesto na prvenstvenoj tabeli

BEOGRAD - Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegove fudbalere čeka težak posao u narednoj prvenstvenoj utakmici protiv Vojvodine, kao i da taj susret neće ništa odlučiti. "Partizan nije favorit, jer u derbiju nema favorita. Čeka nas težak posao, jer ni tradicija minulih sezona nije na strani Partizana. Moramo da prevaziđemo trenutne mogućnosti da bismo stigli do pobede", rekao je Nikolić. Partizan će u nedelju dočekati Vojvodinu u 11. kolu Super lige. Dve ekipe imaju po 25 bodova i dele prvo mesto na prvenstvenoj tabeli. "Eventualna pobeda ili poraz, ne bi odlučili apsolutno ni o čemu. Neozbiljno je donositi zaključke posle 11 utakmica i ja to neću dozvoliti", istakao je Nikolić.

On je dodao da je Vojvodina "iskusan tim, za poštovanje" sa fenomenalnim početkom sezone i "fascinantnim brojem bodova". Crno-beli su u lošoj formi, pošto su u poslednja dva superligaška duela osvojili samo bod, dok su u Ligi Evropa ubedljivo izgubili od Bešiktaša u prošlom kolu.

"Niko od igrača neće gubiti glavu, neće biti nikakvih seča. Trener će uvek stati ispred fudbalera, oni su odgovorni meni, a ja svim ostalima. Takva je postavka", kazao je trener. Prema njegovim rečima, pobeda nad Vojvodinom donela bi stabilnost. Nikolić neće moći da računa na Nemanju Kojića, koji nije trenirao još od "večitog" derbija, kao i na od ranije povređene Darka Brašanca, Miroslava Vulićevića i Miloša Ostojića. "Ovi igrači koji su u Partizanu su trenutno najbolji, ja druge nemam. Ima kvaliteta i problema koji nas prate. Imam poverenja u igrače i oni će izneti teren do kraja jesenjeg dela", rekao je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track