UEFA PRESUDILA: Srbija dobila meč protiv Albanije 3:0, ali su nam oduzeta tri boda!

Pirova pobeda

UEFA PRESUDILA: Srbija dobila meč protiv Albanije 3:0, ali su nam oduzeta tri boda!

Fudbal -
Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti

NION - Evropska fudbalska unija (UEFA) odlučila je da prekinutu utakmicu kvalifikacija za EP 2016. godine između Srbije i Albanije registruje službenim rezultatom 3:0 u korist našeg tima, saopštio je FSS.Međutim, Srbija je kažnjena sa oduzimanjem tri boda zbog loše organizacije meča sa Albanijom. FSS je kažnjen sa 100.000 evra, a naredne dve utakmice naš nacionalni tim u kvalifikacijama za EP 2016. odigraće pred praznim tribinama.S druge strane, FS Albanije je kažnjen sa 100.000 evra. Ovu odluku je donela tročlana Kontrolna i disciplinska komisija UEFA, koju su činili Tomas Partl (Austrija), Žoel Volf (Luksemburg) i Hans Lorenc (Nemačka).

http://www.youtube.com/watch?v=1VUwX4CGunU
Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena Susret je prekinut pri rezultatu 0:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track