STANIJA I KRISTIJAN OČI U OČI NAKON PRETNJI SMRĆU! Dobrojevićka se izvinila, pa zakopali RATNE SEKIRE! Pružili ruku jedno drugom!
Foto: Prinskrin / Pink

pomirenje

STANIJA I KRISTIJAN OČI U OČI NAKON PRETNJI SMRĆU! Dobrojevićka se izvinila, pa zakopali RATNE SEKIRE! Pružili ruku jedno drugom!

Stars -

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević su se po prvi put sastali oči u oči nakon pretnji smrću koje je on uputio Dobrojevićki.

Stanija je podnela tužbu, a prošle nedelje održano je saslušanje, na kom je trebalo da prisustvuju oboje, ali je Dobrojevićeva u poslednjem trenutku odustala jer nije želela da se sretne sa Kristijanom.

foto: Printscreen YT

"Došlo je do kriuvične prijave. Uplašila se za bezbednost bez potrebe. Ja umem da odglumim i u afektu da budem brutalan i surov, ali nisam imao lošu nameru. Da sam imao ozbiljnu nameru, nikad ne bih stao. Voleo bih da mi se izvini za dete. To me je povredilo. Mene je začudilo što se bavi jednim Kristijanom, to jer sve šou, možemo opet da budemo na istom terenu i da radimo na istom poslu. Sve je rešivo dijalogom. Ja nikakvu krajnju nameru protiv nje nisam imao. Ona zna kakav sam ja i treba da ide meni niz dlaku", rekao je Kristijan.

"Ja se osećam poraženo. Nisam želela da se sve ovo izdešava, ja sam njegovu pretnju shvatila ozbiljno. Razumem da ga je to pogodilo za dete, ja sam htela da ga povredim. Izvinjavam ti se ovom prilikom za to, ali treba da se zapitaš kako je mojoj majci bilo kad si mi pretio smrću", rekla je Stanija, a onda je Kristijan dodao:

"Ja mogu da kažem da ništa biti neće, a mogu i da napravim zlo. Najmanje što mogu ba uradim je da uplašim nekoga. Hajde da zakopamo ratne sekire i da nastavimo mirnim putem", rekao je on.

foto: Prinskrin / Pink

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja