SANJA LAŽE, ČEŠKA GA PO KOSI, DOK ON NJU JOŠ U SRCU NOSI! Osman Karić žestoko opleo po Franu i Pauli: Varaju narod i FANOVE!
Foto: Prinstcreen

REKAO ŠTA JE IMAO

SANJA LAŽE, ČEŠKA GA PO KOSI, DOK ON NJU JOŠ U SRCU NOSI! Osman Karić žestoko opleo po Franu i Pauli: Varaju narod i FANOVE!

Stars -

Fran Pujas i Paula Hublin završili su zajedno u toaletu, a onda su pali i vreli poljupci.

Njihovo pomirenje pokrenulo je mnogo komentara, a želju da iskaže svoje mišljenje o svemu imao je i Osman Karić.

"Dobro osmišljen plan jednog mladog "divnog" para. Lepo sve su smislili po Kališu šetali u Zoo vrtu s majmunima visili. Lepi Mića u Knezu ih čekao, bio je u strahu da ih lav možda nije ščepo. Par se Mići vratio, pa sa vrata restorana sa njima zaratio, malo ih je blatio, kašike se latio. Dok je Mića ručak jeo, pored njega Fran je seo, sela je i Paula, pa se Mići tihim glasom javila. Razgovor je dugo tekao u rerni se fazan pekao. Onda im je Mića rekao, slušaj 'vamo stoko, mušica mu ulete u oko. Savete im dobre dao, krenuo je, pa je pao, ali plan im beše zao, da varaju narod i fanove svoje, da u vezi bude ih bar troje. Toma, Čorba i još neki da poljupci budu vreli, ali meki. Da na pola uđe Sanja, da se ona zaljubi u Frana, Sanja laže, češka ga po kosi, dok on Paulu još u srcu nosi. Peru šatro zube na kvarno se ljube, u svojoj se laži sad polako dave a i gube", napisao je Osman.

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track