NADMAŠILA I VERICU: Neda Ukraden šeta dečka mlađeg 40 godina!
Foto: PRVA TV

Piletina se za prste lepi

NADMAŠILA I VERICU: Neda Ukraden šeta dečka mlađeg 40 godina!

Stars -
Moji vršnjaci okupirani su devojkama od 20 godina, pa meni preostaju samo mlađi muškarci, rekla je pevačica

Neda Ukraden (64) još jednom je dokazala da ljubav godine ne broji niti gleda u krštenicu. Pevačica je nekoliko meseci u strasnoj vezi sa 40 godina mlađim muškarcem. Upućeni u Nedin ljubavni život tvrde da nikada nije bila srećnija i zadovoljnija, te da je upravo nova ljubav bila glavni motiv da se pevačica znatno podmladi."Otkako se pojavila u halterima na televiziji, Nedi se udvaraju znatno mlađi muškarci. Međutim, malo ko zna da je jedan, i to četrdeset godina mlađi, već osvojio. Neda se sa njim viđa kad god ima slobodnog vremena i po njoj se vidi da joj prija ova veza. Stalno je nasmejana i raspoložena. Godine im ne predstavljaju nikakav problem niti to spominju. Za sada se viđaju u stanu i trude se da sakriju vezu za koju znaju gotovo svi njihovi prijatelji", govori dobro obavešten izvor.

Foto Prva TV
Foto Prva TV

Ono što je takođe nesporno jeste da se Neda u poslednje vreme vidno podmladila, a imitacijom Bejonse u šou programu TLZP pokazala je da po izgledu i građi može da parira mnogo mlađim ženama. Pevačicin seksepil uočili su mnogi muškarci koji su znatno mlađi od nje, ali Neda za sada ne vidi dalje od svoje "piletine". Četiri decenije razlike očigledno za nju ne predstavlja nikakvu prepreku.

Pevačica nije bila iznenađena pitanjem o svojoj novoj vezi."Moji vršnjaci okupirani su devojkama od 20 godina, pa meni preostaju samo mlađi muškarci. Uvek ističem da je važno da je čovek mlad duhom, a krštenica nije bitna. Prija mi to što se za mene interesuju dosta mlađi muškarci od mene", rekla je Neda.

Sudeći po Nedinom ljubavnom izboru, biće da se pevačica pridržava stare narodne: "Piletina se za prste lepi".

Neda Ukraden, foto Prva TV
Neda Ukraden, foto Prva TV

(ALo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track