NAPUNILA 54 GODINE: Lepa Brena slavila rođendan bez Bobe!
Foto: Damir Dervisagic

Pevačica duvala svećice

NAPUNILA 54 GODINE: Lepa Brena slavila rođendan bez Bobe!

Stars -
Živojinović zbog obaveza otputovao u Ameriku, pa nije mogao da bude na žurki koju su pevačici organizovali sin Viktor i prijateljice

Lepa Brena juče je proslavila 54. rođendan bez svog supruga Slobodana Bobe Živojinovića, koji je u Americi kod sinova Filipa i Stefana.Vlasnica „Grand produkcije“ nije bila tužna što njen muž nije bio s njom na divan dan jer će mu se ona već sutra pridružiti, pa će ponovo biti zajedno. Kako saznajemo, bivši teniser pripremio joj je poklon, koji jedva čeka da joj uruči.- Brena i Boba nisu bili zajedno za njen rođendan, ali joj je on prvi u ponoć čestitao porukom sa Filipom i Stefanom. Ona se danas sprema za put i odlazi u Ameriku na nekoliko dana da se odmori. Pre ponoći pevačicin najmlađi sin Viktor je s bratom od tetke napravio rođendansku tortu, na koju je stavio svećice sa brojem 18 da bi nasmejao i podmladio mamu. On je okupio još neke članove familije, pa su tačno u ponoć Brenu obasuli poklonima i čestitkama, zbog čega je malo falilo da pevačica zaplače od sreće - priča naš izvor.

Njen muškarac... Brena sa sinom
Njen muškarac... Brena sa sinom

Slično iznenađenje juče su u studiju „Granda“ tokom snimanja muzičkog takmičenja priredile i Brenine prijateljice Sanja Đorđević i Sonja Vuksanović.One su donele tortu i balone kako bi pevačici poželele sve najbolje, a Brena za Kurir kaže da joj pažnja veoma prija.- Boba je u Americi i tamo ćemo, kad stignem, prirediti večeru za naše prijatelje. Viktor i moje drugarice su me baš iznenadili, a ne znam da li mi je Boba nešto pripremio, mada on meni stalno nešto kupuje! Prvo mi je porodica čestitala rođendan, znate, oni imaju onaj običaj da čekaju ponoć! Ponosna sam jer je Viktor sam napravio jednu tortu - rekla je pevačica.

Istog dana rođeneI ANA SEVIĆ SLAVILA S GAZDARICOM!Zvezda „Granda“ Ana Sević proslavila je istog dana kad i Brena 29. rođendan. Uz nju je sve vreme bio njen suprug Darko Lazić, a budući da su se zatekli na istom mestu, pevačice su ugasile svećice zajedničkim snagama. Pevačica je nakon kraćeg slavlja otišla kući, gde su je čekali prijatelji i ćerkica Lorena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track