POSLE 19 GODINA BRAKA SVIRA KRAJ: Razvodi se Savo Milošević?
Foto: Nemanja Pančić

U velikoj krizi

POSLE 19 GODINA BRAKA SVIRA KRAJ: Razvodi se Savo Milošević?

Stars -
Prošle nedelje proslavljeni fudbaler sahranjivao strica u Bijeljini, dok je njegova lepša polovina uživala je u Beogradu na modnoj reviji sa drugaricama.

Poznati sportista Savo Milošević je pre nešto više od godinu dana pričao da mu je najveći oslonac u životu supruga Vesna i da je uz nju sve mnogo lakše, ali izgleda da su se od tada mnoge stvari promenile. Njihov brak je upao u veliku krizu, te su njih dvoje na korak do razvoda.Kako je ispričao izvor blizak Miloševiću, već duži period njegov brak je na klimavim nogama, pa se supružnici u poslednje vreme nigde više ne pojavljuju zajedno. Tako je prošle nedelje proslavljeni fudbaler sahranjivao strica u Bijeljini, dok je njegova lepša polovina uživala je u Beogradu na modnoj reviji sa drugaricama."Savo i Vesna su 19 godina u braku, za sve te godine ona je bila potpuno posvećena njemu i deci. Već godinu dana ne funkcionišu kao ranije. Oni su ranije izlazili zajedno, sada izlazi svako sa svojim društvom. Vesna je ove godine bila mesec dana na letovanju sa drugaricama, dok je Savo bio nekoliko dana u Crnoj Gori sa svojim drugovima. Često je počeo da izlazi i uvek su u društvu i neke devojke. Odnosi su im zahladneli i to ne mogu da sakriju, ali se trude zbog dece da budu u korektnim odnosima. Ne znam konkretan razlog razlaza jer su se nekada baš voleli", rekao je izvor blizak fudbaleru.

Podsećanja radi, bračni par Milošević je poslednji put uslikan zajedno u aprilu ove godine u noćnom provodu, ali se još tada naslutila njihova bračna kriza, jer se Savo pojavio prvi, a zatim je došla i njegova supruga i sela preko puta njega. Pre mesec dana, Milošević je uslikan sa zgodnom brinetom sa kojom je flertovao celo veče, što potvrđuje da se više ne pojavljuje sa svojom suprugom.

Savo Milošević, foto Marina Lopičić
Savo Milošević, foto Marina Lopičić

(ALo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track