SAŠA, GDE JE VIŠAK: Popović zapretio Jeci da mora hitno na dijetu!

Strog direktor Granda

SAŠA, GDE JE VIŠAK: Popović zapretio Jeci da mora hitno na dijetu!

Stars -
Direktor je Jeci rekao da za mesec dana mora da dovede liniju do perfekcije i da od nje očekuje istu onakvu Jecu kakvu je upoznao pre 10 godina

Direktor Grand produckije Saša Popović zapretio je mladoj pevačici Jeci Krsmanović da se baci na dijetu i da od nje očekuje vitku liniju kakvu je imala pre deset godina.

Ona je bila njegova miljenica kada je pre više od deset godina kao devojčurak od sedamnaest godina pokucala na vrata Granda sa svojim pesmama. Osvojila je srce glavnog čoveka ove produkcije, koji je maksimalno forsirao njene pesme, želeći da joj pomogne u njenom putu ka uspehu. Više od deset godina kasnije, ona i dalje ima njegovu podršku.

Kako se vratila na scenu sa novim pesmama, Saša Popović je za nju imao samo jednu zamerku, a to je njena kilaža. Naime, direktor je Jeci zapretio da za mesec dana mora da dovede liniju do perfekcije, i da od nje očekuje istu onakvu Jecu kakvu je upoznao pre mnogo godina.

Pevačica je ovo ozbiljno shvatila, pa se poslednjih dana bacila na treninge i posebne režime ishrane. Prvi rezultati su već vidljivi, a koliko će Saša biti zadovoljan učinjenim, videćemo kroz dve nedelje kada Jeca snima nove emisije na Grand TV.

http://www.youtube.com/watch?v=M5Nk5brSMO0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track