FARMA ŽURKA: Gosti Goca Božinovska nije se pozdravila sa Zoricom

Muzika do zore

FARMA ŽURKA: Gosti Goca Božinovska nije se pozdravila sa Zoricom

Stars -
Farmeri su imali napornu nedelju punu svađanja, pskovki i sukoba, pa se svi slažu da će im žurka prijati da malo pevaju, igraju i zaborave na međusobne odnose

Zadruga je i ovoga petka organizovala žurku za farmere. Njih zabavljaju Goca Božinovksa i Vera Matović.

Goca je prva zapevala svoj hit "Okovi". Ona se pozdravila sa svim farmerima, osim sa Zoricom Marković, a to i ne čudi jer su njih dve bile u sukobu i u prethodnoj sezoni Farme.

Vera Matović je došla i donela punu korpu čokolada što su farmeri dočekali uz ovacije. Pevačica se najpre pozdravila sa Edinom, a zatim i sa ostalim farmerima. Jedini farmer s kojim se nije pozdravila je Zorica Marković, s kojom je bila u prošloj Farmi.

Farmeri su imali napornu nedelju punu svađanja, pskovki i sukoba, pa se svi slažu da će im žurka prijati da malo pevaju, igraju i zaborave na međusobne odnose.

Podsetimo, na prošloj žurci gosti na imanju u Lisovićima bili su Nada Topčagič i Ćemo. Čim je Nada ušla u kuću počela je žestoko, a najviše se obradovala Lepom Mići, kojem se bacila u zagrljaj, dok je pevala svoj veliki hit "Jutro je". Jelena Golubović je odmah skočila na noge, i iako je bila pošteđena do petka i nije skoro izlazila iz kreveta, na žurki je bila najveselija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track