NEMA VIŠE DRŽAVNIH PRIVILEGIJA: Bivšu ministarku izbacuju iz kuće!

Tadićevoj saradnici ukidaju vojno obezbeđenje

NEMA VIŠE DRŽAVNIH PRIVILEGIJA: Bivšu ministarku izbacuju iz kuće!

Politika -
Bivša ministarka pravde uskoro će biti iseljena iz vojne rezidencije od oko 200 kvadrata na Senjaku, u kojoj živi od 2010.

BEOGRAD - Snežana Malović, bivša ministarka pravde, uskoro će biti iseljena iz vojne rezidencije na Senjaku, u kojoj živi od 2010. godine jer je državnu vilu koristila bez ikakvog osnova!Kako saznaje Kurir, Malovićka već godinama živi s porodicom u rezidencijalnom objektu, iako na to nema pravo.- Malovićka će uskoro biti iseljena iz vojne vile, reč je o rezidencijalnom objektu, kući od oko 200 kvadrata sa dvorištem. Još je nejasno kako joj je dodeljena ta kuća na korišćenje, s obzirom na to da nema osnova za takvu odluku - kaže izvor našeg lista i dodaje:Čuvali i dvorište- Po svemu sudeći, biće joj ukinuto i obezbeđenje. Na osnovu ranije bezbednosne procene, kad je bila na funkciji, procenjeno je da joj je ugrožena bezbednost. Međutim, nove procene pokazuju da više nema razloga da je čuvaju pripadnici Vojske. Donedavno je i nekoliko članova Kobri čuvalo dvorište kuće u kojoj stanuje. Odluka je pre izvesnog vremena promenjena i momci su sklonjeni.Prate ih u stopuPripadnici Vojske čuvaju Malovićku i njenu porodicu već godinama, prate ih u stopu pa čak i na putovanjima.Isto tako, saznaje Kurir, postoji velika mogućnost da bez službenog obezbeđenja ostane i Dragan Šutanovac, bivši ministar vojske.Nove procene- Obezbeđenje će najverovatnije uskoro biti ukinuto i nekadašnjem ministru odbrane Draganu Šutanovcu. Nove bezbednosne procene pokazuju da mu sigurnost više nije ugrožena - navodi dalje naš izvor.Snežana Malović bila je na funkciji ministra pravde od 2008. do 2012. godine, kad joj je i dodeljeno službeno obezbeđenje zbog postupka koji je država pokrenula protiv Darka Šarića, pljevaljskog narko-bosa, optuženog za šverc više od pet tona kokaina. Iz Demokratske stranke prešla je u Socijaldemokratsku stranku Borisa Tadića.

Nema veze s logikomTADIĆ IMA VEĆE OBEZBEĐENJE OD VUČIĆA?!Boris Tadić, bivši predsednik Srbije, još uvek ima službeno obezbeđenje, čuvaju ga Kobre, a kako saznajemo, nekadašnji šef države trenutno ima veće obezbeđenje od premijera Vučića?!- Tadićev broj pripadnika obezbeđenja urađen je na osnovu bezbednosne procene, a premijer nije hteo da „cela svita“ ide za njim - kaže izvor našeg lista.Snežana MalovićPOŠTOVAĆU ODLUKE NADLEŽNIHSnežana Malović kaže da je, kad je reč o njenoj bezbednosti, uvek poštovala odluke nadležnih organa, te da će to činiti i sad.- Imam poverenja u vojni sistem bezbednosti, koji je uz sve probleme i teškoće, koji su samo nama znani, uspeo da zaštiti mene i moju porodicu - poručila je Malovićka za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track