RAZBIO SE: Mrkonjić se skršio niz stepenice kod Ivana Ivanovića

Socijalista umalo stradao na snimanju

RAZBIO SE: Mrkonjić se skršio niz stepenice kod Ivana Ivanovića

Politika -
Bivši ministar omašio stepenik i svom težinom pao u TV studiju u kojem je njegova lepša polovina Ana Bekuta snimala šou „Veče s Ivanom Ivanovićem“

BEOGRAD - Milutin Mrkonjić, potpredsednik SPS, za dlaku je izbegao ozbiljne povrede preksinoć, kad se strmoglavio niz stepenice. Mrkonjić je izgleda bio previše zagledan u svoju lepšu polovinu Anu Bekutu, pošto nije gledao kuda hoda - omašio je stepenik i svom težinom pao, i to pred publikom u televizijskom studiju u kojem je pevačica snimala emisiju.- Mrka je došao sa Anom Bekutom na snimanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Ulazeći u studio, omašio je stepenik i pao. Međutim, odmah se pridigao. Nije se povredio, a scenografija je izdržala, tako da je snimanje nesmetano nastavljeno - priča za Kurir jedan od očevidaca Mrkinog peha.

Muk u studiju- U prvi mah svi su zanemeli, ali pošto se odmah pridigao, ljudi su se zakikotali. Nisu mogli da veruju da je prošao bez ijedne modrice. Ali izgleda da je bivši ministar građevinarstva i dalje u dobroj kondiciji i napravljen od boljih materijala nego srpski putevi - dodaje naš sagovornik.Kuriru je u produkciji emisije nezvanično potvrđeno da je socijalista imao manju nezgodu:- Tačno je. Mrkonjić je pao na stepenicama. Nije se, srećom, povredio i snimanje je nastavljeno.

Upisao seVoditelj Ivan Ivanović nije želeo da komentariše Mrkonjićev let niz stepenice, a ni pevačica Bekuta nije bila rada da govori o pehu svog dragog. Mrkonjić nije odgovarao na pozive i poruke Kurira. On je ipak stao rame uz rame s predsednikom Tomislavom Nikolićem, Karlom del Ponte, Ivom Josipovićem, koji su padali s tenkova, niz stepenice i dočekivali se na noge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track