NIJE SVE KAKO IZGLEDA: Žena pozvala policiju da naruči picu, nećete verovati šta joj se dogodilo
Foto: Schutt

Zabrinjavajuća priča

NIJE SVE KAKO IZGLEDA: Žena pozvala policiju da naruči picu, nećete verovati šta joj se dogodilo

Ludi svet -
Pogledajte transkript razogovora za koji je operater rekao da je počeo poprilično "glupo, a zapravo je bilo veoma ozbiljno"

Postoji stotinu priča o ljudima koji zovu policiju zbog "pogrešno poručenog sendviča", ali ova ima specifičnu pozadinu.

Operater sa broja 911 (Policija u Americi) ispričao je jedan od svojih najčudnijih iskustava sa pozivima. Rekao je da to nikad neće moći da zaboravi.

Pogledajte transkript razogovora za koji je operater rekao da je počeo poprilično "glupo, a zapravo je bilo veoma ozbiljno".

"911, koji je Vaš hitan slučaj?""Ulica 123 ""Ok, šta se događa na toj adresi?""Volela bih da naručim picu." (super, opet se neko šali sa nama)."Gospođo, dobili ste 911""Da, znam. Da li mogu da dobijem veliku picu, ali na polovini da budu peperoni, a na drugoj polovini peperoni i pečurke?""Hm... Žao mi je, znate li da ste pozvali 911?""Da, da li znate koliko dugo će vam trebati vremena da dođete?""Ok, gospođo, da li je sve u redu tu kod Vas? Da li ste u opasnosti?""Da, jesam.""...i ne možete da pričate jer je neko u sobi sa vama....?" (momenat u kom je operater shvatio o čemu se radi)"Da, to je tačno. Da li znate koliko će vam vremena trebati da dođete?""Imam policajca nedaleko od Vaše lokacije. Da li ima oružja u Vašoj kući trenutno?""Ne.""Da li možete da ostanete na vezi sa mnom?""Ne mogu. Vidimo se uskoro, hvala"

Operater je kasnije objasnio. "Kad sam prekinuo vezu, proverio sam istoriju poziva sa te adrese i video da je bilo dosta poziva iz prethodnog perioda zbog iste stvari - zlostavljanja. Policajac je stigao i zatekao par, žena je bila ugruvana a momak pijan. Policajac ga je uhapsio nakon što je devojka objasnila da je momak tuče već duže vreme. Pomislio sam kako je bila prilično pametna i poslužila se tim trikom. Ovo je bio definitvno najupečatljiviji poziv", rekao je operater.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track