(VIDEO) USRED EMISIJE: Bred Pit pljunuo zvezdu filmova Mamurluk!
Foto: Printskrin

Nezgodna pitanja

(VIDEO) USRED EMISIJE: Bred Pit pljunuo zvezdu filmova Mamurluk!

Pop kultura -
Emisija se zahuktala kada je Zak počeo da postavlja pitanja poput “Zašto jedan od najvećih frajera u Holivudu ne voli da se tušira?”... Na kraju, Bred više nije mogao da izdrži, pa ga je pljunuo

Glumac i voditelj Zak Galifianakis koji se proslavio ulogama u filmu "Mamurluk" u svojoj emisiji pod nazivom “Između dve paprati” ugostio je Breda Pita.

Emisija je poznata po ismevanju svojih gostiju, a emituje se na internetu. Nakon mnogih poznatih ličnosti poput Baraka Obame, Dženifer Lorens, Bredlija Kupera i drugih došao je red na Breda Pita koji je u emisiji promovisao film “Svetski rat 2”. Glumcu je za film postavljeno samo jedno pitanje, a onda su usledila pitanja koja će učiniti da se glumac postidi.

Emisija se zahuktala kada je Zak počeo da postavlja pitanja poput “Zašto jedan od najvećih frajera u Holivudu ne voli da se tušira?”. Onda su se nizala pitanja kao što su “Kako to da nikada ne igra neko nacistu kada izgleda kao "Ostvarenje Hitlerovog sna?" kao i “Da li Bred može nekada da "dobije boju", s obzirom da stalno živi u senci svoje supruge Anđeline Džoli”?

Na kraju, Bred više nije mogao da izdrži, pa ga je pljunuo. Naravno, sve je šala.

http://www.youtube.com/watch?v=--soRGSUOd0

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track