LOŠE SPAVATE, IMATE UKOČEN VRAT, BOLE VAS RAMENA: Ovo je najefikasnije rešenje za život bez tegoba!
Foto: Promo

LOŠE SPAVATE, IMATE UKOČEN VRAT, BOLE VAS RAMENA: Ovo je najefikasnije rešenje za život bez tegoba!

Život -

Bolovi u vratu nastaju mehaničkim putem (povredom, istegnućem, nepravilnim spavanjem, čineći nagli i neugodan pokret, nepravilnim držanjem glave usled dugotrajnog sedenja za računarom, itd.), i jedino mehaničkim putem možemo da delujemo na uzrok i ublažimo i oslobodimo se bola. Pojedinačan problem sa vratom može uticati na različite delove tela u okolnim područijima. Od presudnog je značaja da se pozabavite glavnim izvorom problema, umesto da se fokusirate na više srodnih bolova, koji su uzrokovani problemom sa vratom.

Umesto da trošite vreme na zakazivanje i odlaženje na razne terapije, umesto da trošite novac na skupe lekove protiv bolova koji pritom oštećuju vaš želudac, možete imati svoju terapiju, po potrebi, dok obavljate svakodnevne aktivnosti.

Rešenje se krije u fantastičnoj dekompresionoj kragni za vrat.

foto: Promo

Pumpanjem specijalno dizajnirane vazdušne komore kragna se širi vertikalno i nežno isteže vrat, povećavajući na taj način međupršljenski prostor, oslobađajući pritisak na priklješteni nerv i opuštajući zgrčene mišiće. Pored toga, kragna pomaže i kod degenerativnih bolesti diskova u vratu kao što su:

  • Cervikalna diskus hernija
  • Cervikalna spondiloza
  • Miofacijalni bol u vratu i leđima.

Takođe pomaže kod:

  • Dugotrajnog sedenja za računarom
  • U imobilizaciji vrata prema preporuci lekara
  • Pri održavanju pravilnog položaja glave.

Može da se nosi svakodnevno, i na poslu i kod kuće. Kragna, zahvaljujući ergonomskom dizajnu sa mekanim jastučićima, pruža udobnost, podršku i stabilnost, vrlo je jednostavna za korišćenje i prilagođava se svakom obliku vrata.

Sada je, na akcijskoj ceni, možete naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, za samo 7.100 rsd. Količine su ograničene!

*Dostava je potpuno besplatna na bilo koju adresu na teritoriji Republike Srbije, a garancija na kragnu traje 12 meseci.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track